Seuraa If Vakuutus

Auton sähköinen rekisteröinti alkaa Ifin sähköisissä palveluissa marraskuussa 2015

Lehdistötiedote   •   Kesä 10, 2015 09:31 EEST

Ajoneuvon rekisteröinti on marraskuusta 2015 lähtien mahdollista tehdä sähköisesti netissä -  ajasta ja paikasta riippumatta.

Suomi ottaa yhtenä ensimmäisistä maista käyttöön täysin paperittoman ajoneuvon omistajan vaihdon.

Marraskuusta 2015 lähtien rekisteröinti-ilmoituksen voi tehdä Trafi.fin lisäksi myös Ifin sähköisissä palveluissa. Paperista rekisteröintitodistustakaan ei enää jatkossa tarvita, vaan rekisteröinti onnistuu Trafin sivuilta haettavalla sähköisellä varmenteella.

Rekisteröinnin voi halutessaan marraskuun jälkeenkin hoitaa myös entiseen tapaan vakuutusyhtiössä, autoliikkeessä tai katsastustoimipaikassa.

Lue lisää:

https://www.if.fi/web/fi/henkiloasiakkaat/vakuutuksemme/auton-rekisterointi-netissa/pages/auton-rekisterointi-netissa.aspx

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 800 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,6 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.