Seuraa If Vakuutus

Ifin toimitusjohtaja vaihtuu

Lehdistötiedote   •   Helmi 07, 2019 09:49 EET

Morten Thorsrud on nimitetty vakuutusyhtiö Ifin toimitusjohtajaksi. Thorsrud on vastannut aiemmin Ifin henkilöasiakasliiketoiminnasta. Hän seuraa uudessa tehtävässään Torbjörn Magnussonia, joka on ollut Ifin toimitusjohtaja vuodesta 2002 lähtien.

Magnussonin toimitusjohtajuus pohjoismaiden johtavassa vakuutusyhtiössä Ifissä kesti 17 vuotta. Hän siirtyy uuteen tehtävään Ifin emoyhtiössä Sampo Oyj:ssä.

Ennätystulos

-If julkisti tänään erittäin vahvan tuloksen vuodelta 2018. Nyt on sopiva hetki siirtää toimitusjohtajuus Mortenille, Magnusson sanoo.

Morten Thorsrud tuntee Ifin liiketoiminnan erittäin hyvin, sillä hän on työskennellyt yhtiössä vuodesta 2002. Hän on johtanut Ifin suurinta liiketoiminta-aluetta vastaten henkilöasiakkaista vuodesta 2013 lähtien. Ennen sitä hänen vastuullaan oli Ifin suuryrityksiin keskittynyt liiketoimintayksikkö.

- Ifin menestys perustuu pitkäjänteiseen työhön riskienhallintaosaamisen kehittämisessä ja sen yhdistämisessä alan parhaaseen asiakaskokemukseen, vakuutustuotteisiin ja -palveluun. Tärkeä erinomaisen asiakaskokemuksen osa ovat alan edistyksellisimmät digitaaliset palvelut. Tällä tutulla strategialla jatkamme edelleen, sanoo Thorsrud.

Uusi henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja

Ingrid Janbu Holthe seuraa Thorsrudia Ifin henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaavana johtajana. Holthen liiketoimintayksiköllä on kolme miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa. Holthesta tulee myös Ifin johtoryhmän jäsen. Hän on vastannut vuodesta 2015 lähtien Ifin henkilöasiakasliiketoiminnasta Norjassa.

Muutoksia Sammon ylimmässä johdossa

Torbjörn Magnussonilla on jatkossakin tärkeä rooli Ifissä, sillä hänet on nimitetty hallituksen puheenjohtajaksi vahinkovakuutusyhtiö If P&C Insurance Holding AB:ssa (publ). 1. tammikuuta 2020 hänestä tulee Sampo Oyj:n toimitusjohtaja. Tämän lisäksi Nordean nimitysvaliokunta on tänään ehdottanut Magnussonin nimittämistä Nordean uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi.

Varatoimitusjohtaja Ricard Wennerklint jättää operatiiviset tehtävät Ifissä ja siirtyy hallituksen jäseneksi vahinkovakuutusyhtiö If P&C Insurance Holding AB:ssa. Tämän lisäksi Topdanmarkin nimitysvaliokunta on ehdottanut Wennerklintin nimittämistä Topdanmarkin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi.

Median yhteydenotot:

- Torbjörn Magnusson: Mirko Hurmerinta, Sammon sijoittajasuhde- ja viestintäasiantuntija, 010 516 0032, mirko.hurmerinta@sampo.fi.
- Morten Thorsrud ja Ingrid Janbu Holthe: Jon Berge, Ifin Norjan viestintäjohtaja, +47 905 98 680, jon.berge@if.no.
- Ricard Wennerklint: Mirko Hurmerinta. 

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 800 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.