Seuraa If Vakuutus

Mika Perttu Ifin terveyspalveluiden johtajaksi

Lehdistötiedote   •   Elo 27, 2018 08:00 EEST

Lääketieteen lisensiaatti Mika Perttu, 38, on nimitetty Ifin terveyspalveluista vastaavaksi johtajaksi. Perttu vastaa Ifin asiakkaille tarjottavien terveyspalvelujen kehittämisestä. Tehtävä on Ifissä uusi ja sen avulla vahvistetaan Ifin tavoitetta olla sekä yksityis- että yritysasiakkaille luotettava neuvonantaja ja auttaja kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa.

Mika Perttu on aiemmin työskennellyt useissa terveyspalveluyrityksissä kehitys- ja liiketoimintajohdon tehtävissä, viimeisimmäksi Mehiläisessä digitaalisten palvelujen kehittäjänä ja LähiTapiolan TerveysHelpistä vastaavana lääkärinä. Samaan aikaan hän on myös toiminut lääkärinä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

– Uskon, että juuri vakuutusyhtiöt tulevat tekemään terveyssektorissa ison muutoksen, sillä niillä on koko ajan kasvava rooli siinä, millaisia terveyspalveluja tuotetaan ja miten niitä käytetään. If ei ole ryhtymässä palvelujen tuottajaksi, vaan otamme entistä vahvemman roolin palvelujen järjestäjänä, joka yhteen kumppaniin lukkiutumisen sijaan tekee tiivistä yhteistyötä kulloinkin parhaiden mahdollisten kumppaneiden kanssa. Haluamme aidosti lähteä liikkeelle asiakkaan tarpeista ja tarjota erilaisia vaihtoehtoja, Mika Perttu kuvaa.

Pertun mukaan suomalaiset ovat perinteisesti tottuneet pähkäilemään terveyshuoliaan yksin.

– Pitkän pähkäilyn jälkeen päädytään valitettavasti usein hakemaan vääränlaista hoitoa. Tässä haluamme auttaa: neuvomme, tarjoamme vaihtoehtoja, selvitämme vakuutuksen kattavuuden sekä varmistamme, että asiakkaamme saa oikean hoidon mahdollisimman nopeasti. Lisäksi pelkän sairauden hoitamisen sijaan vakuutusyhtiöillä on mielestäni loistava mahdollisuus auttaa nykyistä vahvemmin ennaltaehkäisyssä eli terveyden ylläpitämisessä, Perttu kuvaa.

Digitaalisten palvelujen kehittämisen ja käyttöönoton kirittäminen terveydenhuollossa on yksi Ifin keskeisiä painopisteitä.

– Mielestäni ei ole olennaista, kuinka moni asiakas saa tulevaisuudessa hoitoa etänä. Tärkeintä on tarjota erilaisiin tilanteisiin sopivia palveluja, joista pystytään löytämään kulloinkin asiakkaalle paras ratkaisu, Perttu korostaa.

Lisätietoja:

Mika Perttu, terveyspalveluista vastaava johtaja, If, p. 0400 484947, mika.perttu@if.fi
Julius Manni, uusista liiketoiminnoista vastaava johtaja, If, p. 010 514 3932, julius.manni@if.fi

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 800 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.