Seuraa If Vakuutus

Tero Pitkämäki aloittaa If Yleisurheilukoulun kummina

Lehdistötiedote   •   Maalis 12, 2013 09:34 EET

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki on nimetty If Yleisurheilukoulun kummiksi. Yhteistyösopimuksen seurauksena Pitkämäestä tulee 20 000 yleisurheilua harrastavan lapsen kummiurheilija.

Lapset tarvitsevat esikuvia, ja sellaiseksi on lupautunut keihäänheittäjä Tero Pitkämäki ryhtyessään If Yleisurheilukoulun kummiksi.

Yli kahdessa ja puolessa sadassa If Yleisurheilukoulussa liikkuu noin 20 000 alakouluikäistä lasta. Yleisurheilukoulussa lapset harjoittelevat yleisurheilua leikin varjolla koulutettujen ohjaajien opastuksella. Tavoitteena on kehittää lasten kuntoa ja liikuntataitoja sekä tukea terveellistä elämäntapaa.

Tero Pitkämäki valikoitui If Yleisurheilukoulun kummiksi, koska hän on rehti, menestyvä ja kiinnostava urheilija, johon monet yleisurheilua harrastavat lapset ja nuoret voivat samastua.

- Monivuotinen yhteistyöni Ifin ja Kalevan kanssa sai nyt hienon uuden muodon. Tuntuu hyvältä, jos voin olla esikuvana lapsille ja nuorille. Haluan kannustaa heitä ja heidän vanhempiaan monipuoliseen liikuntaan, ja If Yleisurheilukoulu tarjoaa siihen loistavan mahdollisuuden. Itsekin kokeilin ja harrastin monia lajeja, ennen kuin keihäänheitosta tuli päälajini, kertoo Tero Pitkämäki.

Kaksivuotisen yhteistyösopimuksen osapuolina ovat Tero Pitkämäen lisäksi If Vahinkovakuutusyhtiö Oy, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva sekä Suomen Urheiluliitto ry. If ja Kaleva toimivat Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppaneina.

- Huippu-urheilun ohella If Yleisurheilukoulu on keskeinen osa Ifin, Kalevan ja SUL:n välistä yhteistyösopimusta. Lasten liikuntaharrastuksen edistäminen on koko yhteiskunnan kannalta tärkeää. Lapsista kasvavat myös tulevaisuuden huippu-urheilijat, toteaa Kalevan toimitusjohtaja Timo Vuorinen.

If ja Kaleva ovat tukeneet lasten liikuntaharrastustoimintaa If Yleisurheilukoulun muodossa vuodesta 2006 lähtien.

Katso Tero Pitkämäen tähdittämät videot If Yleisurheilukoulusta


Lisätietoja:
If Yleisurheilukoulu
Tuula Sirén, markkinointijohtaja, If, puh. 050 376 1361, tuula.siren@if.fi
Timo Vuorinen, toimitusjohtaja, Kaleva, puh. 050 424 3887, timo.vuorinen@mandatumlife.fi
Jarmo Mäkelä, toimitusjohtaja, Suomen Urheiluliitto, puh. 0400 506 014, jarmo.makela@sul.fi
Tero Heiska, Tero Pitkämäen manageri, puh. 040 518 7248, tero.heiska@pp.sonera.net

 

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 300 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,6 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.