Seuraa If Vakuutus

Timo Harju Ifin henkilöasiakkaista vastaavaksi Suomen maajohtajaksi

Lehdistötiedote   •   Kesä 26, 2017 13:15 EEST

Timo Harju on nimitetty Ifin henkilöasiakkaista vastaavaksi Suomen maajohtajaksi. Harju, 41, vastaa tehtävässään Ifin suurimman liiketoiminta-alueen myynnistä ja asiakaspalvelusta Suomessa. Ifillä on Suomessa noin 900 000 henkilöasiakasta ja Pohjoismaissa ja Baltiassa yhteensä yli 3 miljoonaa henkilöasiakasta.

Timo Harju on työskennellyt jo aiemmin Ifissä eri tehtävissä, viimeisimmäksi kolmen vuoden ajan henkilöasiakkaiden tuotejohtajana. Koulutukseltaan Harju on kauppatieteiden maisteri.

– Olen innoissani mahdollisuudesta lähteä luotsaamaan Ifin henkilöasiakasliiketoimintaa Suomessa eteenpäin hetkenä, jolloin koko vakuutusala on murroksessa. Ifissä käynnissä oleva roolin muutos perinteisestä korvaajasta laajemmin asiakkaan arjessa auttajaksi on merkittävä ja tarkoittaa esimerkiksi uudenlaisten palvelujen rakentamista. Toisaalta Ifissä digitaalisten palvelujen kehittäminen on ollut strategian ydintä jo yli 10 vuoden ajan, joten olemme hyvin valmistautuneet asiakaskäyttäytymisen muutokseen ja muokanneet organisaatiotamme vastaamaan sitä, kertoo Timo Harju.

– Uskon, että johtamisessa ja jokaisessa yksittäisessä asiakkaan kohtaamisessa korostuu sama asia, kuuntelemisen taito. Sitä jatkuvasti parantamalla pystymme vastaamaan asiakkaiden yhä korkeampiin odotuksiin. Tätä haluan viedä Ifissä edelleen eteenpäin, Harju kuvaa.

Lataa kuva

Lisätietoja:
Timo Harju, henkilöasiakkaista vastaava Suomen maajohtaja, If, p. 010 514 2237, timo.harju@if.fi

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 800 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,7 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.