Seuraa If Vakuutus

​​​Uusi verkkopalvelu tasoittaa yrittäjän tietä

Lehdistötiedote   •   Kesä 10, 2015 09:38 EEST

Yritystä perustettaessa pitää miettiä monta asiaa. Pankki- ja vakuutusasiat eivät välttämättä ole uudella yrittäjällä päällimmäisenä mielessä – tai asioina sieltä tutuimmasta päästä. If, Nordea ja Varma ovat luoneet yhteistyössä uuden verkkopalvelun, joka tarjoaa käytännön apua ja neuvoja sekä uusille että vakiintuneemmille yrittäjille yrittäjyyden eri vaiheissa.

Kyseessä on eräänlainen yrittäjän työtila, jonka tarkoitus on tukea yrittäjää liiketoiminnan suunnittelussa. Palvelun merkittävin kohderyhmä ovat uudet yrittäjät ja yrityksen perustamista suunnittelevat, mutta se on avoin kaikille ja palvelee erityisesti pienyrittäjiä. Ideana on, että kuka tahansa yrityksen perustamista harkitseva saa tarvitsemansa tiedon ja avun yhdestä ja samasta paikasta.

”Suomalaiset tekevät Googlessa joka kuukausi yli 25 000 yrityksen perustamiseen liittyvää hakua. Yrittäjältä säästyy paljon aikaa ja vaivaa, kun kaikki yrityksen perustamiseen liittyvä tieto ja palvelut on nyt koottu yhteen paikkaan, jossa ne esitetään havainnollisesti ja ymmärrettävästi, Ifin Yritysasiakkaat-liiketoiminnasta Suomessa vastaava johtaja Jens Jensen kertoo.

Palvelu opastaa kädestä pitäen uutta yrittäjää vaikkapa yritysmuodon valinnassa tai liiketoimintasuunnitelman tekemisessä ja yrittäjä voi palvelun kautta laittaa suoraan vireille yrityksen pankki- ja vakuutusasiat.

Vakiintuneemmille yrittäjille palvelu tarjoaa apua esimerkiksi liiketoiminnan suunnitteluun ja investointien rahoittamiseen liittyvissä asioissa. Palvelussa on yrittäjän käyttöön esimerkiksi erilaisia laskureita, kuten kannattavuus- ja myyntilaskurit sekä kassavirtaennuste. Lisäksi se auttaa yrittäjää valitsemaan juuri hänelle sopivia palveluita.

Palvelun käyttö ei edellytä Ifin, Nordean tai Varman asiakkuutta. Sivuston tarjoamista palveluista tai tuotteista kiinnostunut käyttäjä jättää yhteydenottopyynnön, jonka perusteella palveluntarjoaja ottaa yhteyttä yrittäjään. Palvelun suunnittelusta ja toteutuksesta on vastannut Valve Group, joka vastaa myös palvelun ylläpidosta ja jatkokehittämisestä.

Tutustu OnnistuYrittäjänä.fi-palveluun.

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 800 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,6 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.